Toribash
No mi się nic nie szykuje na Sylwestra. A kolacja jak kolacja, rybka, kapustka, śledzik, pierożek, uszko, barszczyk, tacie kupiłem whisky, dał spróbować i niezbyt to to dobre. Coś dostaliście? U mnie działało to na zasadzie wspólnie kupowanych prezentów, czyli zrzutka 3 osób dla jednej i tak w kółko, aby każdy coś dostał.
No Pany, format zrobiony. Miałem trochę pierdzielenia z tą piramidą softu (przez instalowanie w odpowiedniej kolejności).
Ale teraz 4.31 lata po 57 FPS przy praktycznie wszytkim włączonym.

EDIT: Ja tam prezentów nie chciałem, bo za stary jestem. Za to od dziewczyny dostałem efekt podłogowy do gitarki. Zewnętrzny przester overdrive/distortion.
Last edited by pizdu; Dec 24, 2013 at 11:46 PM.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Dokładnie ten, który wstawiałem.
I mam kilka pomysłów na te nutki. Tylko powiedz mi, czy ma być czysto, czy z pazurem. Na razie chodzi mi o intro, bo do walk na razie nie mam pomysłu.
-----
Polecam zajrzeć do Artów i innych, bo jest tam repek z mojego powrotu do TB po blisko 4 miechach.
Last edited by pizdu; Dec 25, 2013 at 01:39 AM. Reason: <24 hour edit/bump
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Coraz starszy się robię, bo nawet wgl nie poczułem ani radości ani smutku na temat prezentów.
Ot, parę przydatnych rzeczy i kasa.

ALE KURWA TYLE CZEKOLADY ŻE CUKRZYCY NABYTEJ DOSTANĘ OMNOMNOM
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek