Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

kmenek czemu ty odgrzebujesz stare tematy?
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
TIc jest w tym momencie w najwyższej formie z tej trójki, co nie znaczy że wygra (chociaż chciałbym, bo się lubimy i z nim mam najlepsze stosunki). Leyz jest dobry ale gra chujowo, wszystko bo wygrać, za to kristis to cwaniak, perfidnie nie spierdala ale jak może wynieść to wyniesie a sam do wracania w longturn modach chętny nie jest.
retired
no TIcuxa niby nawet dzisiaj pokonałem, ale przyfarciłem, Kristis jest chyba jedynym z tych bardziej znanych graczy z którym nigdy nie wygrałem na abd, a co do Leyza jak już pisałem nie pamiętam jego stylu gry.

Heriusz, Ty chyba jakiś problem masz, bo tak patrzę i patrzę, i stwierdzam, że zbyt często każde czyjeś słowa bierzesz na poważnie. nie było to sarkazmu, zwykły żart.

a wracając do Kristisa to jest świetnym przykładem na to, że tym "pro" wybacza się więcej - kiedy ja czy na mainie, czy na alcie liftuję sobie wtedy jestem noob, to zło i takie tam, za to taki Kristis, iRookie czy paru tam ruskich z top 100 liftują na potęgę, ich celem jest właściwie tylko wyrzucenie gracza poza dojo no i to akurat nikomu nie przeszkadza. echm, jednak sława robi swoje.
Undetto