Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

ajajaj mówi się trudno ale mam nadzieje że problemów z tym nie będę miał jak chcecie to macie do wyboru
mogę zrobic ze te czerwone obramowanie namieczu będzie się swiecic na czerwono i zanikac w pierwotny kolor albo mogę zrobic koło mechaniczne obracające sie w koło do wyboru do koloru :]

w dodatku mogę poprawic miecze w cartoon stylu by nie wyglądało tak że z neta pobrane xD
- Don't wake up the fallen. -
Skocik, gdyby było tak jak piszesz i byś mi podpadł, to byś chyba w śpiączkę zapadł.
Miroke, powiedz mi w którym miejscu na całym tym forum wypowiedziałem się na twój temat negatywnie? Możesz być i ty. A ja i tak będę krytykował, co uznam za słuszne.
Foxxey, ruchome zostaw na oficjala. Jak chcesz to lepiej na pm link wyślij wszystkim jak to zrobisz.
Ja postaram się przerobić te pierwsze bannery evildoga albo florcia, są lepsze.
Wook, to pisałem ja. Bo, dla przykładu, ja mam blue. Dość często 10th dany to dla mnie nie problem. Konto możesz kupić. Qi możesz kupić. Ale nie kupisz umiejętnośći i kreatywnego umysłu.
To jak kłótnia z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
A toribash to nie powtarzanie wyuczonych ruchów, tylko umiejętność analizowania sytuacji i zastosowania odpowiednich przeciwdziałań.
Originally Posted by Szamboo View Post
Wook, to pisałem ja. Bo, dla przykładu, ja mam blue. Dość często 10th dany to dla mnie nie problem. Konto możesz kupić. Qi możesz kupić. Ale nie kupisz umiejętnośći i kreatywnego umysłu.
To jak kłótnia z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Tak jest kapitanie! Tu trzeba być kreatywnym, umieć improwizować. Kolo, któremu opchałem to konto gra na poziomie green belta, ale dostałem to czego chciałem, a Qi jak już mówiłem mnie nie interesuje.

Originally Posted by Szamboo View Post
A toribash to nie powtarzanie wyuczonych ruchów, tylko umiejętność analizowania sytuacji i zastosowania odpowiednich przeciwdziałań.

Dlatego gram w toribash.
Last edited by TheWook; Apr 26, 2011 at 09:26 PM.
foxxey
art nie jest tu problemem ale gladkie opracowanie tego (łagodne przechodzenie klatki po klatce)
Fox, podbiłem starting bid mojego seta, to albo daj edita, albo usuń posta.
-----
Wook, jestem klanowym sceptykiem, ale co do czego, potrafię podnosić morale
Last edited by Szamboo; Apr 26, 2011 at 09:27 PM. Reason: <24 hour edit/bump