Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Originally Posted by kmenek View Post
ta teraz ja was o coś prosze, kto ma androida na telefonie albo tablecie? xD

moja siostra
powodzenia
| [ToP] | Replays | YouTube Channel
Creepypasta
wrzucamy najciekawsze lub jakieś tam creepypasty
tu wszystko wyjaśnione

-----
to jakąś pastę przetłumaczę
czytać do końca! xd

Niedawno skończyłem grać w jedną z NAJSTRASZNIEJSZYCH gier. Teraz, wysłuchaj mnie zanim powiesz "Haha, jakiś siuśmajtek boi
się wszystkiego." Nie boję się gier wideo czy filmów. Grałem w różne gry na podstawie survivalu i oglądałem dużo horrorów.
Jedną rzeczą jest to, że troszkę się bałem niektórych części "Penumbry" i "Condemned". Amnesia była dość fajna. Inne gry
były do bani. Ta gra byłą o wiele, wiele straszniejsza.

Po kliknięciu "Graj", akcja przenosi się do gry. Jednak udało mi się to poskładać, co było historią zamordowanie tego małego klocko-sracza.
Widocznie, kierujesz szaleńcem bez imienia, ale można byłoby się domyśleć po sprawdzeniu tytułowego ekranu.

Przez jakiś powód, uciekłeś z szpitalu psychicznego, w którym się
ukrywałeś. Teraz bardzo okropny stan twojego umysłu przekształcił sale szpitalne w nic takiego, ale jakiś ciemny labirynt,
w którym jedynym źródłem światła były ściany, które świeciły w śmiertelnie niebieskim kolorem. Główna postać jest jakimś
rodzajem wściekłego kanibala, którym ledwo co sterujesz. Możesz zmusić go do odwrócenia rogów w korytarzu, ale nie wiele
można zrobić. Wydaje się, że postać stara się także chwycić cokolwiek, i to zjeść.

Podczas gry, goni ciebie czwórka cholernie strasznych duchów. Nie możesz ich zaatakować, a podejście do nich oznacza
natychmiastową śmierć. Po podejściu zaczynają ciebie rozrywać na kawałki, a podczas tej masakry, słychać strasznie głośny
krzyk.

Jednak, podczas jedzenia różnych rzeczy zaczyna ci się robić niekomfortowo. Można zjeść duchy. Po ich zjedzeniu zostają
po nich tylko oczy, strasznie wykrwawione. Nie ma innych słów na opisanie tej strasznie potwornej gry. Jak chcesz, możesz
spróbować. Wyszukaj "Pac-Man" w Google i znajdziesz to na pierwszej stronie.

inaczej parodia pac-mana XD
-----
oryginał
http://creepypasta.wikia.com/wiki/Th...ideo_Game_Ever

Nie potrzebujemy na każdą głupotę nowego tematu. Zamykam ~Pizdu.
Last edited by pizdu; Nov 5, 2012 at 11:13 AM.
| [ToP] | Replays | YouTube Channel
Mnie tam przeraża tylko moja facetka od chemii... Jak idzie to ziemia się zapada, a Slendery i inne dziwadła się chowają '-'
I am A gitarguy
dobra ewentualnie możesz pomóc. ściągnijcie gre age of empires i przy 1 uruchomieniu wpiszcie ten kod 5109950903 bardzo was proszę xD potem mozecie usunac gre ;p