Skocik, gdyby było tak jak piszesz i byś mi podpadł, to byś chyba w śpiączkę zapadł.
Miroke, powiedz mi w którym miejscu na całym tym forum wypowiedziałem się na twój temat negatywnie? Możesz być i ty. A ja i tak będę krytykował, co uznam za słuszne.
Foxxey, ruchome zostaw na oficjala. Jak chcesz to lepiej na pm link wyślij wszystkim jak to zrobisz.
Ja postaram się przerobić te pierwsze bannery evildoga albo florcia, są lepsze.
Adam mi jest obojętny, Miroke mógłby tu coś pisać a nie ograniczać się do niezbędnego minimum. A dlaczego kolega powinien zostać? Przecież pisze tyle samo co Adam, czyli nic.
Jeśli wszystko dalej się tak potoczy, to rozejdziemy się po innych klanach. Nawet nie ma sensu ich opieprzać, bo i tak nie przeczytają. Standardowo, decyzja należy do ciebie, ale nie ma co czekać na ich nawrócenie.
-----
0, druga w nocy, a jak widzę, frekwencja dopisuje.
Kolega i Adamek niedługo powinni wylecieć za absencję. Florcio chyba też został pochwalony na wyrost. Miroke nie rozumie do końca co znaczy być w społeczności klanowej. Nie chodzi o to, by być na tyle aktywnym, aby nie wylecieć, ale żeby się angażować w życie klanu. Jeśli będzie tak dalej, nie będzie dla nich miejsca w oficjalu. Nie potrzebni nam figuranci na liście.
Chokaro, cieszy mnie, że zrozumiałeś mój przekaz.
Chciałbym, żeby wszyscy byli tak aktywni jak nasi rodacy z Redemption, evildog albo dge, którzy udzielają się, pomimo, że do tego klanu nie należą, a go wspierają.
Kamil, chcesz texturę, czy item? Jeśli interesują cię gówniane heady, to ja mam kilka na sprzedaż.