Toribash
Boranijo tvoje spelovanje je kao i uvek uzasno.

Tvoja vestina u wushu nema veze sa tvojim sposobnostima da hostujes turnir.

Host uopste ne igra ako si ikada obratio paznju

Ajde vezbaj malo i prevedi ovaj tekst koji sam ti iznad napisao, kladim se da ces nesto pogresiti
To nije bio nikakav dokaz za host turneje...To je bilo sam da ispadnem pro zato sto sam stao na noge
I koji tekst?
http://forum.toribash.com/forumdisplay.php?f=477
Join Dragonz (we're official)^
Boranija you're spelling is bad like always.
You're skill's in wushu don't have anything to do with hosting a tourney.
Host doesn't play if you paid attention

Ovaj tekst?
I nisam koristio desni klik
http://forum.toribash.com/forumdisplay.php?f=477
Join Dragonz (we're official)^
Ljudi koji sam ja nesrecnik!
Prijavim se u skolu wushua kod cuvenog senseja Romanovskog i prime me u njihov Dojo of the Leaf... Ja sav srecan, kad... Nekoliko minuta kasnije njega klan leader XIII kikuje iz klana jer se ne podnose njih dvojica poodavno (stalno su se nesto kacili), skola zatvorena, Romanovski napusta TB... Pa, ima li veceg baksuza od mene!
Mozete procitati par zadnjih postova na DSC od XIII pod Public Classes (ako vec nisu i obrisali taj tread) i smijati mi se do mile volje. E, ovo nema nigdje! Tacno mi je doslo sinoc da sve posaljem u pizdu materinu!
Pffffff... *prokuvo sam.
Boranijo druga recenica treba da glasi

"Your skill in wushu doesn't have anything to do with hosting a tourney"

Eto ti

Bojane pozovi romanovkog u piratez.
Ne bi dosao. Tip je vrlo zajeban. Samo psuje i vredja. Kada bi nam se ''nakalemio' na kicmu imali bi same neprijatelje (mnogima je stao na zulj!) Tesko je da vam objasnim kakav je, nesto kao masina za ubijanje koja te totalno skrha dok ne padnes na dno, ako u tom procesu naucis nesto i izvuces se bez teskih posljedica za um onda si srecnik. Samo podji pa mu procitaj postove :P Kazu da je in game 200 puta gori. Zato su ga i izbacili iz klana. On nikome ne popusta tako da ako vidi da si slab jednostavno ce da te ponizi i odjebe. Tezak covjek. Zato nisam ni trazio da mi on bude glavni ucitelj vec FailXD ili Xhiba, oni su isto dobri, samo sada je sve to palo u vodu...

Pricao sam sa Skulfukom oko ovoga kako da najavimo turnir. Treba nam announce bot, ima ga Rutzor. Znaci, sada treba kontaktirati Rutzora. Preuzimam to na sebe.
Sto se tice turnira pustam Boraniju da hostuje ali pazi na spelovanje.

Naravno pustam ga zato sto sam previse lenj a ne zato sto mislim da ce on to dobro da uradi

P.S. Ja se necu pojaviti na tom turniru, ako Boranija nesto zabrlja obavestite me, bilo bi me sramota da budem prisutan ako nas bude blamirao pred ljudima.

Last edited by perica; May 2, 2010 at 04:10 PM.