Toribash
Originally Posted by Virus17C View Post
Hej ludzie, wiem że by nabyć doświadczenie w balansowaniu naszym avatarem trzeba swoje zagrać, ale samą grą wszystkiego się nie nauczę. Słyszałem od jakiegoś ziomka (nie pamietam nicku), że ważne jest ruszanie głową brzuchem stopami i dłońmi (albo co on tam ma), tylko nie znam ich zastosowania. To, że głowa jest ciężka to ja wiem, ale jakieś sytuacje kiedy jest potrzeba jej urzycia? Wiem też kiedy (mniej-więcej) ruszać brzuchem, a stóp i dłoni to nawet na logikę nie biorę. Kocimienta to jest głównie zwrócone(tylko głównie) do ciebie, bo jak patrze na te twoje kocie ruchy, to widzę że co chwila głowa idzie w dół i górę, i wyglądasz na takiego co to ogarnia (jak ktoś czuje się oburzony to proszę o wybaczenie ;])

Tak
Originally Posted by Kocimienta View Post
Tak

Wypowiedź twa głęboka tak, że w piersi dech zapiera...
Last edited by Soreu; Jan 11, 2014 at 12:11 AM.
O 8:45 mam pierwszy egzamin ustny z którego zamierzam się wykręcić, zważywszy na to, że pisemny zaliczyłem na 4 (WOS), a o 13:15 mam ustny z matmy xD na który nadal nic nie umiem, a jest 7:53, i za 20 min mam autobus do budy xD
Ale to liceum toto jest ta?
To zazdroszczę jeśli tak ;p
-----
Ale to liceum toto jest ta?
To zazdroszczę jeśli tak ;p
Last edited by Trewnek; Jan 11, 2014 at 07:56 AM. Reason: <24 hour edit/bump
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek