Secret Santa 2024
Cekaj prvo da sve spremimo pa onda mozemo jedan dan da isprobamo kako rade te server komande u nasoj privatnoj sobi i onda kada vidimo sve kako ide dogovoricemo se. Ja cu doci obavezno! I kada utanacimo detalje prenjecu kad je svim onim ljudima koje ja znam. Uh, kad bi dosao DarkSamurai, Athens, Snudge, Begotten, WarMedic, FailXD... to bi bio spektakl!
Ali, jest, samo da se ne obrukamo. Mislim VI! :P Vi pravite turnir, ja cu samo da posmatram ili da ucestvujem
HEY on the Behalf of Piratez we believe that DRAGONZ will become a great clan, And I support it fully. Piratez wish you all the best and hope you become official! btw I would like to become an ally
Im a squirrel and I'm so awesome that my friend bought me Toriprime.
E ljudi evo i mene doci cu oko 9 pa mi se javite i jesti resio kada ce biti turnir,Bojane kakve su to skole jer ima jos neka da se i ja prijavim??
Hi Squirrel! Hehe, so u found us? Yes, this will be a nice clan when they get official. (They are already nice but they will be nicer when they get new armors for the Dragon mounts :P)

Imaju jos neke, ali ja sam izbirljiv. Htio sam da idem u najbolju. Mozda je ponovo otvore ali kasnije kad srede neke svoje medjusobne razmirice. Pitao sam pa su mi tako rekli.
Evo imas ovu skolu: http://forum.toribash.com/showthread.php?t=165205
sto se mene tice moze extra su replayi i ispunjavas uslove a sta vi kazete ljudibogdane gde si ti bre nedostupan si nema te kuci nisi na skypu a postujes....