Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

ToP - stawiamy ten burdel na nogi
Słowem wstępu co do tytułu tematu - istotnie BURDEL, bo inaczej chyba określić tego nie jestem w stanie. Klan będący niegdyś w top20 klanów, znany w całym toribashu, respektowany, i uważany za jeden z fajniejszych polskich klanów, jest kurwa na dnie.
Gdy pytałem kogoś o ToP (zanim dołączyłem ponownie) - nie znał, nie kojarzył, albo od dawna w grze nie widział - nie pozwolę na to, nie na mojej kurwa zmianie!

Wraz z Pizdu zamierzamy postawić go na nogi - przypomnieć, że istniejemy, że jesteśmy, że żyjemy.
Originally Posted by Pizdu View Post
Ogłaszam wszem i wobec, że zaczynam stawiać ToP na nogi. Od jutra (ew. pojutrza) zbieram chętnych do wojen klanowych (aktywnych i grających), na wojny klanowe (które będą spontaniczne) i ogólne eventy (na ogół betservy). Mam nadzieję, że ktoś poza Soreu będzie chętny mi pomóc.

Czas na eventy - betserv'y, turnieje, i clanwar'y.
bet serwerów, i turniejów omawiać chyba nie trzeba, co do wojen klanowych - pierwsza prawdopodobnie będzie z
[W]Warriors, ale zanim to nastąpi, każdy kto może - a lepiej żeby byli to wszyscy - niech napisze plan wolnych godzin od jutra, do przyszłego weekendu, żeby można było ustalić optymalne godziny wojen - tak, by pasowały większości - bo jeśli się okaże, że pójdę na clanwar, i będę tam sam, lub tylko z Pizdu, to wam nawet Bóg nie pomoże. Lepiej żeby było to jasne.

Nie wypisałem tu wszystkich pomysłów, jeśli jednak ktoś ma jakiś inny pomysł na ożywienie tego klanu - niech pisze tu, lub do mnie na priv.

Pizdu - Możesz na luzie edytować ten post żeby coś poprawić, dodać, lub uaktualnić, ale wulgaryzmów nie usuwaj, bo bez nich się nie da.

...LISTA:
  • Soreu -------> Poniedziałek-Piątek 11.00-22.00 (czasami nawet do 3 w nocy) / Weekend - Różnie
  • Kmenek -----> 24h/7 po uprzednim poinformowaniu na gg (26392178)
  • enCorEpl ----> Codziennie 15.00-21.00
  • MrNorbert ---> usprawiedliwiony
  • Pizdu -------> usprawiedliwiony
  • marcin51 -----> usprawiedliwiony
Last edited by Soreu; Jul 6, 2013 at 02:16 AM.
ja mam wolne całe zycie także piszcie na gg które dodałem na offtopie i chętnie mogę walczyć tylko zróbmy najpierw jakiś trening nie grałem dawno ale na pewno skill został
Ja się zgłaszam, zresztą grałem w Tori wczoraj z Soreu. Jeśli chodzi o mnie, to staram się być codziennie w godzinach 15-21 lub coś w tym stylu, jak jestem to jestem również na xfire. Szukajcie mnie po loginie (wicked12pl) nick mam Chojak, więc będzie łatwo
Last edited by enCorEpl; Jul 3, 2013 at 03:31 PM.
Chętnie bym się zaangażował, jednak jak widać moja aktywność in-game jak i na forum wynosi mniej niż zero . Nie wykluczam powrotu, nigdy nie mów nigdy. Jakbym był bardzo potrzebny to piszcie gg 10917084

BTW Mógłbym ogarnąć forum mocno jakoś w tym miesiącu, ale potrzebowałbym moda, którego oddałem w ręce któregoś z liderów [może być tylko 3, tia...]
ToP Leader
No i w końcu coś się zaczyna ruszać...

Norka, nadal możesz dawać ranki? fajnie byłoby znowu mieć coś kreatywnego, nie pamiętam nawet co kiedyś mi daliście...