Christmas Lottery
najpierw to ja muszę odzyskać czucie w nodze xd
-----
a potem to już rehabilitacja i nauka chodzenia XD
Last edited by ichigio21; Jan 17, 2014 at 04:33 AM. Reason: <24 hour edit/bump
stanalem na rekach i sie wypierdolilem na plecy a noga chcialem zlagodzic upadek i za mocna ja zgialem i spadlem na noge i polamalem w dwoch miejscach
Wuefiście nic nie zrobili, mogę się założyć. Chociaż powinien minimum po ryju dostać, nie tylko dla tego, że odpowiada za uczniów podczas trwania lekcji, ale i dlatego, że nawet jeśli już każe robić cholerne stanie na rękach, to powinien kazać wykonywać to pod ścianą, przy asyście minimum jednego kolegi - wtedy nie miałby jak się wyjebać na plecy, bo miałby za nimi ścianę, a wywalając się na "brzuch" wystawiłby nogę, i faktycznie by mu się nic nie stało (+ prawdopodobnie złapałaby go jedna z osób asekurujących)

Dobra, koniec rozpisywania się.
Po co w ogóle robić takie rzeczy na wf jak stanie na rękach. Jak ktoś chce byś gimnastykiem/akrobatą to sam sie tego nauczy bez pomocy szkoly ;'
Dlatego ja nigdy nie ćwiczyłem na WF'ie (-_-') I nic tego nie zmieni.

Poza tym, nawet jeśli już ma jebane widzimisie, to powinni to robić tylko Ci co chcą to spróbować stać na rękach... (Nie chodzi mi w tym momencie o Ciebie ichi, bo wiem że byś się zgodził)
Większość wiary wie czy jest w stanie ustać na rękach czy też nie, i nie byłoby problemu.

WF ma za zadanie wspieranie zdrowia i rozwoju fizycznego, co jakoś rzadko wychodzi :F
Last edited by Soreu; Jan 17, 2014 at 06:03 PM.
u nas zawsze było jak pisał Soreu + raz koleś złamał noge przez nieuwage nauczyciela to go wyrzucili big city life, przynajmniej dostaniesz hajs za odszkodowanie ;p