Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Dodajcie mnie, i [W] jako allies, może razem staniemy na nogi
/rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt
Za moich czasów takiej listy nie mieliśmy [allies], bo przyjaźń nie jest na pokaz >_<

No i chyba nic się w tej sprawie nie zmieniło, aczkolwiek jeżeli u Was jest taka rozpiska to śmiało możesz wpisać i klan i mnie : )
ToP Leader
W takim razie powiedz przyjacielu i wejdź
/rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt /rt
O dziwo, byłbym wdzieczny za pisanie w tym topicu tylko w sprawie ożywienia klanów, Ally to już chyba temat do "[ToP] General Discussion"
co tu dużo gadać, powodzenia chłopaki
chcecie clan war? proszę bardzo, [Obey] są zawsze chętni
piszcie PMy do tych panów: Hattersin albo Tyzi bądź w temacie chat room na naszym forum (po angielsku of kors).
Last edited by WorldEater; Jul 3, 2013 at 08:06 PM.
I chuj. Pierwszy bet serw to masakra... Na globale poszło 10k z banku i 10k z mojej kieszeni. Padł po godzinie.
A chuje nie powiem skąd... Zrobili pokój GMBets... Kurwa mać! 10 k w dupę i jestem wkurwiony jak sam skurwysyn. Ja więcej nie robię takich rzeczy, bo w chuj osiwieję.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Po prostu poszło dupnie z 2 powodów
1. Klan mało znany, to i ludzie zrzędzili...
2. GMBets się wjebali

A do tego ludzie coś nie obstawiali, chu wie czemu...
Nic na to kurwa nie poradzimy, poszło się jebać... właśnie dla tego pierwszy betserv chciałem postawić po cichu (z alt acc)