Christmas Lottery
I don't think so, mam tam tak zajedwabiście napakowany harmonogram, że się nie da, poza tym szkoła podczas naszego pobytu najprawdopodobniej będzie zamknięta, a nocuje jakiś kawałek dalej, w Przewięzi, kojarzysz Trewnek?
Wróciłem! Konkurs był powiedzmy zajedwabiście łatwy, więc zmieściłem się w pierwszej dziesiątce, ale w pierwszej trójce niestety nie (34/40 pkt). No ale i tak dostałem fajowe nagrody! Dwie encyklopedie, wielki atlas geograficzny i pendriva o pojemności 16 GB Póki co cholernie mi się chce spać, więc poodpisuje we wszystkich tematach dopiero jutro.
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
Od Sorka

Originally Posted by SRUxB
-Puk, puk...
-Kto tam?
-Na pewno nie Soreu...

Cóż, "the japierdole" to chyba jedno z lepszych określeń, jakich mógłbym teraz użyć, do opisania mojego humoru...
Najpierw ban na kompa, potem kolejne zagro wywalenia z budy, a teraz, jak mam na karku już tylko dyrę... i koleżankę... a co się stało? spalił mi się komp... akurat po wygaśnięciu bana rodzicielskiego <facepalm>

Napisałbym z Soreu, ale nie dość, iż aktywność na tamtym koncie jest moim małym wyznacznikiem nieobecności w tori, to jeszcze zapomniałem jakie jest hasło...
Ale wracając do tematu... jak się pewnie domyślasz - za szybko to się nie pojawię, chociaż to chyba i tak już wiecie (zdążyłem przeczytać ACTIVITY CHECK [btw. szkoda patelni...])

Say what u want, ja go zostawie w klanie dopóki nie wróci. Jamen
ToP Leader
; <
Powinien też napisać do co-ldrów.
No zostaw go, mnie tak samo kulturalnie zostawiłeś, chociaż nie było mnie 2 miesiące : )
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek