Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Wysłałbym, gdyby nie ban. Tak, TheWook ma bana do sierpnia, za to ze był w spectatorach gdy inni gracze sobie farmili. Od dzisiaj gram na tym koncie, chuj kładę na te itemy, wszystko co zarobię przesyłam na klan.

Pozdro!

I jutro w clan warze oczywiście będę uczestniczył.
Last edited by MrNorbert; Apr 28, 2011 at 10:13 PM.
ale 7k+3k to jest 10k chyba ze przewidujesz miejsce 3 z 1k lub prowiezje dla zakladajacego ^^

zara ci wysle 2k
Kolega, masz rację, z powrotem do pozycji wyjściowej mam problem. Ale nie skomentowałeś tych, o które głównie mi chodziło, czyli seria DECAP (3 różne repki z tym samym początkiem - edit) i PlayBall.
Kamil, jak się miło zagada z kristisem, to za darmo globale dał.
Originally Posted by Skocik View Post
ale 7k+3k to jest 10k chyba ze przewidujesz miejsce 3 z 1k lub prowiezje dla zakladajacego ^^

zara ci wysle 2k

Niestety, minimalna stawka to 7k/4k.
Pizdu , zara lookne i skomentuje ;). Tylko widzisz że moje komentarze są hmm... ubogie ;)
--------
Hmm... Z serii DECAP najbardziej podobała Mnie się wersja 1 ;). W drugiej niepotrzebnie męczyłeś tego heada , choć wyrzut piękny na końcu ;). Z kolei 3 była to (nieudana) próba madmana. 4 niepotrzebne uderzenia bez dm'a w końcu Ci się udało za 5 zrobić dm'a ręki , później znowu męczenie uke'a i za 2 uderzeniem dm. Ogólnie przegiąłeś , 1 wersja najlepsza gdyż jest po prostu przejrzysta i spełnia swój cel , czyli pokazuje twojego skilla .
PlayBall : 1 rzut głową (z self-decapem) świetny , uke łapie i fajny obrót , po czym głowa toczy się do Ciebie 300 framesów , po 500 udało Ci się chwycić głowę , po czym szybki rzut do uke'a , który wykonał salto(?) na holdzie i odrzucił po czym nastąpiła niezbyt fajna poza.
Last edited by kolega1010; Apr 28, 2011 at 10:35 PM.
zaklepuje 900 lub 1000 post ^^
-----
900!!!
Last edited by Skocik; Apr 28, 2011 at 10:35 PM. Reason: <24 hour edit/bump