Toribash
Jest jakaś kara za nie wywiązanie się z umowy biznesowej? ChodZi mi o to, że ludzie piszą, że chcą głowę za 2k mija dzień i nie wysyłają kasy
Virus Detected
Jeśli wysłałeś, to odczekaj 24h i dawaj scam report (chyba wiesz gdzie).
Oczywiście musisz mieć dowody na to, jaki był układ (screeny ingame, screeny z pm).
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
To jest z market - art/texrures
-----
Dzięki, szybko poszło został jeden z trzech, mam takie głupie pytanko again, lepiej kupić quicksilver relax czy małego seta texturek (dopłacając 5k)?
Last edited by Virus17C; May 5, 2014 at 11:04 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Virus Detected
Ja bym kupił texturki, tego nowego heda wycofał że sprzedaży, zrobił do tego seta i sprzedał za tyle żebyś mógł se kupić quicksilver relax xD
Bierz qs lax. Ceny setów są codziennie inne. Jeśli kupisz, by używać, to ok. Ale jeśli, żeby sprzedać, to przemyśl to 2 razy.
W razie czego, gdyby Ci się qs lax znudził, to w razie czego mógłbym odkupić.
ToP Fighter!
A to bierz lax bez wahania. Textury tak trzymają cenę, że za kilka miesięcy straty nie będzie.
ToP Fighter!
Turniej, ponoałem Holo(Jakiś tam master belt rank566. Wszystkich shovelował.) Zapisałem replay tuz przed DQ, i wyszedł przy akompaniamencie smiechu wszystkich. Co ciekawe. zapisalo mi te walke...ale nicki są podmienione, i postacie ._. W sensie facet z którym walczyłem w poprzedniej rundzie(bodajze) jest teraz na moim miejscu, a ja na miejscu Holo.
Więc...nie mam dowodu na to, mam tylko ten replay. FUCK, a taki piękny ruch zrobiłem ;_;