Toribash
U mnie hajs jeśli akurat nie mam nastroju by wszystko przejebać ku uciesze tłumu(Nic tak nie raduje bliźnich jak gdy ktoś rozrusza serwer, rzuci 20k na kogoś kto przegra, by cała banda ludzi mogła zgarnąć po 800tc +/-)
Ale wbiłem w pare godzin 5-6k znowu...więc mam teraz 2k i head 512512...Powiem wam...to jak zmiana grafiki w kompie z LOW na ULTRA Teraz mój head wygląda chujowo, bo widać każdy szczegół XD Ale dostałem kilka zleceń na 10-30k każde...wziąłem narazie jedno, mam zrobić set który będzie albo zbroją plemienną, albo będzie historią bohatera napisaną na panelach jak na starożytnych freskach...
Jak ktoś grał w FABLE, to kojarzy taką okrągłą sale z gobelinami.

Anyway: Szmal-hajs <3
Dziś pół-finałową runde przejebałem z Holo w turnieju 25 osobowym...
POKE, i ucieczka...tak grają pro gdy w gre wchodzi 7k ;_;

Aktualizacja: 2 bety = cały hajs poszedł się jebać <3 Rig is strong with this one.
Decap na Jud666 - 10.000 <3
Bet 10.000 poszedł się jebać...Jezu, ja codziennie trace i zyskuje fortune ;_;
Last edited by Masterwold; May 10, 2014 at 10:32 PM.
Powiedziałbym że liczy się głos(Bo fakt że miał...o dobry) Ale każdy wie że to jest ustawione. Zawsze tak jest. Jak wyszła Polska z komuny to też nas doceniano gdzie się dało. Jak gdzieś w azji jest tsunami, to nagle też wygrywają nagrody...
Austria wystawiła draq quenn...powinniśmy byli wystawić biedronia w duecie z Grodzką i niech im gra na skrzypcach ksiądz z płodem na ramieniu. POSTĘP KURWA <3
omgomg wszyscy wszystko wiedzą damn.. XD Polityka, głody na rosję i Ukraine..XD szczerze mam wyjebane ale podobaly mi sie cycuszki ;c
Szczerze wierzyłem że możemy to wygrać ze względu na:
Originally Posted by Lehto View Post
cycki*

Ale ludzie widocznie wolą...ehh ;f