Christmas Lottery
Virus, machniesz mi jakiegoś tutka? Bo w temacie takiej roboty jestem kompletnie zielony.
Jeśli chcesz, to przy następnej robocie rób jakieś opisane screeny, albo jakiś vid.
W razie czego mogę zapłacić za fatygę, bo to nie jest dla mnie jakiś większy problem.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Ja to robię śmiesznie i amatorsko, ale mogę opisać tobie jak robię heda przy następnym, a mam parę w planie
-----
Używam programu artrage, sorek mi polecił, wersja 4.0 czy coś takiego, sciagnij se z dobreprogramy, tam nie ma wirusów
Last edited by Virus17C; May 6, 2014 at 12:07 AM. Reason: <24 hour edit/bump
Virus Detected
Virus headziki na propsie. Jigsaw mnie kupił(mimo że fanem Piły nie jestem.)
A co do Artrage- to dostałem oryginalny wraz z tabletem. Ja używam SAI, ale mniejsza.
Keep going. Niedługo otworzę swój sklep to zajrzysz do mnie. :3
może założyć topic z tutkami do texturek? bo moja wypowiedź będzie niecu dłuższa niż jeden komentarz
Virus Detected
Jasne że tak.
Będzie to bardzo miło widziane. I przypięte, jak będzie szło się czegoś z tego nauczyć.
Oczywiście, jeśli chcesz jakiejś zapłaty za fatygę, to wal do mnie .
ToP Fighter!
Raczej chciałbym zrobić topic w którym każdy może powiedzieć jak robi texturki i podzielić się swoim doświadczeniem, żadnej zapłaty nie chcę, i tak gram w tb dla przyjemności
Virus Detected
Może lepiej jeden temat= jedna osoba. W razie potrzeby dorobi się osobny temat z ewentualnymi dyskusjami, żeby w tutkach był porządek.
ToP Fighter!
Nikomu się nie śpieszy. Zrób później, a lepiej.
Może kiedyś otworzy się klanowy sklep ;) .
ToP Fighter!