Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Głos zawsze należał do większości. Po pozytywnym wyniku testu, który Pizdu pewnie wkrótce przeprowadzi jestem jak najbardziej za. Trochę repy nie bardzo, ale to nie problem w zasadzie.
Undetto
Po moim wczorajszym graniu z nim, do browna brakowało jakieś 250 walk (a graliśmy do 6 xD)

Ja jestem na tak bez względu na wyniki testu, bo nie mieliśmy przecież przyjmować umiejętności, a ludzi - a ziom jest spoko ;D
Na aikido radzi sobie marnie, ale w końcu na aikido nie gra, więc to nic dziwnego... Na judo szło mu dobrze, ale chyba to nie mnie oceniać, bo na judo z kolei nie gram ja (chociaż po 10 walce już tak często w kawałkach nie byłem) ;D

//
Lehto - przy odrobinie szczęścia do testu zdąży nabić 2 dana xD

Info: Post na temat Corridy przeniesiony przez Pizdu z "Recruitment Center"
Last edited by Soreu; Jan 20, 2014 at 03:43 PM.
Pany, co do RC, to się dogadajcie odnośnie tego, jak będzie prowadzone.
Tylko ten . Jak będzie śmietnik i burdel na kółkach, to następnym razem jak będę znikał, rc będzie zamrożone. A jak się spiszecie, to może nawet delikatnie odpuszczę monopol na podejmowanie decyzji w tej sprawie .
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
No bo, albo mi się wydaje albo mamy mało udzielających się osób, chociaż gdyby był jeszcze z siedmiu to wszędzie byłby burdel
Kij że byłby "burdel" ale byłaby zabawa

Fakt faktem, mamy masę nieaktywnych osób, i parę aktywnych ingame, a nie zaglądających na forum... ale to i tak nie temat na tą dyskusję. Tu mamy jedynie omawiać osoby piszące aplikację o dołączenie do klanu