Głos zawsze należał do większości. Po pozytywnym wyniku testu, który Pizdu pewnie wkrótce przeprowadzi jestem jak najbardziej za. Trochę repy nie bardzo, ale to nie problem w zasadzie.
Po moim wczorajszym graniu z nim, do browna brakowało jakieś 250 walk (a graliśmy do 6 xD)
Ja jestem na tak bez względu na wyniki testu, bo nie mieliśmy przecież przyjmować umiejętności, a ludzi - a ziom jest spoko ;D
Na aikido radzi sobie marnie, ale w końcu na aikido nie gra, więc to nic dziwnego... Na judo szło mu dobrze, ale chyba to nie mnie oceniać, bo na judo z kolei nie gram ja (chociaż po 10 walce już tak często w kawałkach nie byłem) ;D
//Lehto - przy odrobinie szczęścia do testu zdąży nabić 2 dana xD
Pany, co do RC, to się dogadajcie odnośnie tego, jak będzie prowadzone.
Tylko ten . Jak będzie śmietnik i burdel na kółkach, to następnym razem jak będę znikał, rc będzie zamrożone. A jak się spiszecie, to może nawet delikatnie odpuszczę monopol na podejmowanie decyzji w tej sprawie .
Fakt faktem, mamy masę nieaktywnych osób, i parę aktywnych ingame, a nie zaglądających na forum... ale to i tak nie temat na tą dyskusję. Tu mamy jedynie omawiać osoby piszące aplikację o dołączenie do klanu