Christmas Lottery
Original Post
Quitting Toribash
Hi.

I'm quitting Toribash... and all other games. That's time to make my life better.

Thank you all. That was great fun to play qith You and to be in this clan... But I won't miss You. Sorry, but I know that I should do it and stop playing all games.

I wish that clan will grow up, good luck.

[pl]Szczególne podziękowania i gorące życzenia szczęścia kieruję do:

Powas- zajebist człowiek. Mam nadzieję, że z operacją wszystko będzie dobrze. Dzięki za wszystko, szczególnie za nadzieję we mnie pokładaną... Powodzenia
Sorriso- również zajebista osoba. Dzięki za wszystko- za dobre słowo, za krytykę, za rady, za wiarę w to, że może kiedyś coś ze mnie będzie. Powodzenia w grze (nabij customa :x) i w życiu.

Podziękowania kieruję również do wszystkich innych razem i każdego z osobna- było fajnie, ale już czas na mnie. Definitywnie. Może kiedyś wrócę, ale nie robię tego z przymusu lecz na skutek refleksji, więc pewnie nie będzie to prędki powrót. Pierwszy raz od 3lat czuję się szczęśliwy... To chyba dobry początek, jeżeli nie chce się zmarnować tego, co już się ma.[pl/]

I send my cash (only 20k :/) to wafflebank. I send all my items (full textures, 4 texture trails, some shitty items) to Powas-they are worth about 50k, so that will be good think to make clan better I guess if You'll sell it (textures and trails- I'm sure that it won't be hard to sell it). I will pm Tamer0 that I won't participe in next rounds of ORMO cup- I will ask him to send cash from event to wafflebank too. I wish that cash will help You in the future.

Thank You all and good luck in makeing this clan better- I really love this clan...

Greetings

Thrandir

P.S: Don't be sad and enjoy game all the time. I don't die, I'm makeing my life better
Last edited by Thrandir; May 6, 2010 at 06:51 PM.

bye

[pl] miło się z tobą grało, mam nadzieję, że jeszcze wrócisz do tb albo chociaż wpadniesz raz na jakiś czas na irca [/pl]
10th dan black belt
Visit my ArkenStore
[pl]Ty jesteś zajebista osoba.
Zawsze można było pogadać,zawsze się godziłeś na grę.
Jebałeś swietnymi repami.
To bedzie duża strata dla klanu.
Aczkolwiek nie moge cie zatrzymywac.
Co moge powiedziec..troche szok.
Przede wszystkim powodzenia w życiu.
Wpadnij czasem na irca chociaż pogadac.
Rzadko ale wpadnij.Zawsze to będzie cos.

Ciężko...
Cya,nie zapomnimy Cie :{[/pl]
[pl]dokladnie, szok...
zawsze fajnie sie z toba gralo i gadalo...
nie będziemy miec drugiego KamiKo; (
oczywiście kontakt ma się nie urwać.

więc powodzenia w zmienianiu swojego życia[/pl]
Ah man, this is so sad, you know you can just mix-up your real life and atleast sometimes be here, it's easy
But I won't change your thoughts, I wish you luck in your planning, we will surely miss you.
Cheers!