Toribash
Original Post
Zerknij ;p
Okej, jestem TurDE.
Bylem kiedys w klanie, lecz zrobilem duzo zlych rzeczy (nawet nie chce mi sie wspominac).
W moim zyciu, jakis juz czas temu nadszedl taki czas w ktorym zaczalem rozumiec swoje bledy. Kazdy po kolei byl dla mnie wporzadku, a ja to lekcewazylem.
Chociaz nadal mam w was kolegow, bardzo was szanuje to to mi nie wystarcza (szczerze mowiac), chcialbym byc jeszcze czescia waszej grupy, spolecznosci a co najwazniejsze czlonkiem najlepszego klanu i to Polskiego
Duzo z was juz ze mna gralo, moze zauwazyli zmiany, pozostawiam to wiec w waszych rekach, ja tylko moge trzymac kciuki z tematu akceptacji
Chcialbym zebyscie sie wypowiedzieli.

@usuncie temat po werdykcie. i przepraszam, ale to najlepsza mozliwosc zeby kazdy widzial i mogl sie wypowiedziec.
Ujmę to w ten sposób. Obcowałem ostatnio przez dłuższy czas z Tobą i zrobiłeś dobre wrażenie. Dla mnie okej. Jest warunek, jeśli cokolwiek złego znowu się stanie wiesz jak to się skończy.
Undetto
Powtórzę to, co mówiłem Ci ingame.
Nawet jeśli wszyscy będą na tak, ja nie jestem do końca przekonany.
Nie powiem: całkiem fajnie się z Tobą gra i gada, ale jeśli chodzi o powrót do klanu, to nie jestem w 100% pewien, czy to dobra decyzja.
Złe wrażenie udało Ci się zatrzeć, to nie podlega dyskusji. Do tego jesteś taki jakby bardziej pokorny, co mnie cieszy.
Ale z drugiej strony ja nie zapomniałem. Dalej pamiętam, a raczej nie muszę tego wszystkim przypominać.
Jeśli większość będzie za Tobą, zgodzę się i ja.

Prewencyjnie i hipotetycznie:
Jeśli większość będzie za, to osobiście wyślę Ci zaproszenie. Ale wtedy wystarczy jeden wyskok (nie mówię o rzeczach drobnych), a wylecisz. I jednocześnie w miejscu łatwym do znalezienia zawiśnie notka o permanentnym zakazie korzystania z naszego forum, co w razie potencjalnych problemów ułatwi załatwienie bana.
Do siebie tego nie bierz, bo na razie jesteś prawie czysty (niestety dobra pamięć to czasami moja wada). To po prostu taki mały kierunkowskaz na przyszłość.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Okej, wszystko rozumiem.
Daje slowo ze nic zlego sie nie stanie.
Dziekuje za Twoja decyzje, jest dla mnie jak najbardziej pozytywna.
Moje decyzje po prostu są.
Nie dbam o to, żeby były pozytywne czy negatywne.
Mają być zgodne z moim sumieniem.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Wiem Pizdu, ale one tez sa dla mnie dobre.
No bo ja juz nic nie wywine, a jednak chcesz dac mi szanse i Ty.